Sommardäck

Cooper Discoverer AT3

Har en helt nyutvecklad design, uppbyggnad och stomme. AT3 fungerar bra på nästan alla typer av underlag. Slitstark uppbyggnad med bra vägegenskaper. Vita upphöjda bokstäver på ena sidan i nästan alla dimensioner.

Cooper 4XS Sport

4XS är framtaget till dagens moderna SUV/pickups som tex Volvo XC90, Mercedes ML, Audi Q7 mfl. Bra våtgrepp och ett tyst däck som rullar bekvämt.

Cooper Evolution

Ett modernt uppbyggt C-däck. Hög åkkomfort och slitstyrka.

Cooper STT PRO

Cooper STT PRO har ett grovt mönster och en Armor-Tec uppbyggd stomme som motverkar skär och stickskador. Rensar sand och lera effektivt tack vare breda klackar och ett öppet mönster.

Cooper ZEON CS8

Cooper CS8 är det mest teknologiska däcket Cooper utvecklat. Fokus har bla varit våtgrepp och man har tack vare en väl kombinerad gummiblandning samt breda, vattenavisande spår i däcket lyckats. Alla dimensioner har våtgrepp A och rullar tyst tack vare sina ljuddämbande mönster. Att Cooper dessutom lovar att du som vanlig bilist skall få ut mer än 4000 mil på däcken gör ju inte däcket sämre!

Cooper 4XS Sport

Nya SUV däcket Cooper 4XS Sport är framtestat av fd F1 föraren David Coulthard. Fokus har varit på att ta fram ett däck med bra våtgrepp och snabbare styrrespons. Däcket ger en stabil och skön känsla och ger bra med mil. Cooper garanterar att du får ut minst 4000 mil vid normal körning. Finns i hela 41 dimensioner.

Vinterdäck

Weathermaster Snow 2

Däcket är utformad för att klara de flesta svåra väderförhållanden. Ett nyutvecklat mönster tillsammans med Coopers senaste produktionsteknik ger komfortabel vinterkörning.

Discoverer S/T-MAXX

Nya S/T-MAXX är tillverkat med Coopers beprövade Armor-Tek konstruktion för att klara tuffa förhållanden. Dubbat rekommenderas för vinterkörning.

Weathermaster WSC

Ett vinterprestanda däck. Den unika designen ihop med high silica gummiblandningen gör att WSC är idealiskt för dom tuffaste vinterförhållandena.

Cooper M+S Sport

M+S Sport är ett lamelldäck för SUV/pickups. Sajpat med silica i gummiblandningen ger ett bra fäste mot underlaget.

Weathermaster Snow

Lamelldäck med assymetriskt mönster. Ny uppdaterad gummiblandning med silica för bättre fäste i snö och slask.

Cooper Discoverer M+S2

Ett vinterdäck för dig som kör SUV/ pickup. Silica gummiblandning för ett bättre fäste mot blöta, ”slask” förhållanden. Cooper M+S 2 går även att köra odubbat.

Cooper ICE 100

Nordiskt lamelldäck. Mjuk gummiblandning och mycket sajpningar, lameller för bättre fäste på snö.

Cooper Discoverer S/T

Förborrat pick-up däck, konstruerat för att tåla maximala påfrestningar båda när det gäller slitstyrka och stryktålighet. Dubb 13/8 - 15/8.

Cooper Discoverer M+S

Utvecklat speciellt för den nya generationens SUV och Pick-up fordon. Ger även odubbat mycket säkra köregenskaper på både is och i snö. Den speciella Tri-Polymer gummiblandningen i kombination med profil/däckmönster ger dessutom mycket hög åkkomfort på torr vägbana. Vissa dimensioner med vita bokstäver på ena sidan.